Reklamepolitik

Jeg synes det er sjovt skrive på bloggen. For at dække en lille del af mine udgifter, vil du af og til støde på reklamer her på ByMichalaT.dk. Alle reklamelinks er nøje udvalgt til at vejlede eller anbefale produkter jeg selv kan stå indefor og/eller bruger.

 

Reklamelinks

Når du møder et indlæg, hvor der står ”Annonce”, betyder det at jeg i indlægget linker til en webshop. Når jeg linker til en webshop, betyder det at jeg vil få en procentsats af købsprisen. Procentsatsen kan være alt lige fra 4-15% for min ulejlighed med at ”reklamere” for webshoppen. Jeg linker udelukkende til noget jeg, som jeg også vil anbefale uden betaling. I tilfælde af de er tilgængelige som en indtjeningsmulighed, tager jeg selvfølgelig den mulighed med. Både fordi det er med til at betale huslejen og fordi det hjælper mig til at kunne holde øvrige reklamer på et lavere niveau end ellers.

Reklamelinks betyder ikke noget for dig. Prisen er den samme for dig om du benytter dig at mine reklamelinks, eller ej. Det er bare med til at vi kan hjælpe hinanden.