By Michala T – Bloggeren

By Michala T – Bloggeren

ByMichalaT.dk er min julegave til mig selv. Måske også lidt et nytårsforsæt. 

Mit frirum til at gøre alt det jeg elsker og sætte ord på. Måske også en form for opfordring til mig selv, om at værdsætte det jeg har, og huske at leve i nuet og holde af hverdagen. 

Jeg har 3 børn på 14, 11 og 6 år. Så jeg skal hilse og sige, der er drøn på. Det er så let at glemme at nyde hverdagen. Mit håb og ønske med denne blog, er at den forhåbentlig kan hjælpe mig med at huske at gøre sjove ting og hvad der er vigtigt her i livet.

På ByMichalaT blog vil du kunne læse om alt jeg sætter pris på i mit liv. Kreative projekter, gode opskrifter jeg må’ dele, udfordringer i hverdagen og forslag til problem løsninger og alt hvad hverdagen bringer…

Jeg håber I vil nyde at læse mine indlæg, lige så meget som jeg vil nyde at lave dem.

Jeg er uddannet laborant og har arbejdet som laborant i 16 år. Jeg har stort set i al den tid arbejdet med forskning. Det skyldes nok min higen efter udfordringer og kreative evner. Jeg har i mange år siddet som arbejdsmiljø repræsentant og interesserer mig meget for psykisk arbejdsmiljø og positiv psykologi.

Jeg er præcis sluttet som produktspecialist efter 2 år med salg af laboratorie udstyr. Hvad så nu? Det vil fremtiden vise…

Jeg har en mand og 3 børn. Jeg skal hilse og sige, der er drøn på. Det er så let at glemme at nyde hverdagen. Vi bor i en lille bitte by syd for Køge, hvilket vi aldrig havde troet skulle ske. Min mand er indfødt Københavner. Måske derfor det krævede næsten 10 år i Malmø, før vi kunne forestille os at bo “Syd for Køge”. Vi bor i den lokale gamle Dagligbrugs og før det gamle købmandsgård. Min man har sin egen legetøjsforretning, som vi bor oven på. ( Det giver en del “street credit” i børnehaven 🙂 )

Mit håb og ønske med denne blog, er at den forhåbentlig kan hjælpe mig med at huske at gøre sjove ting og hvad der er vigtigt her i livet. Samtidig blande det med min forkærlighed for at skrive.

På MichalaT’s blog vil du kunne læse om alt jeg sætter pris på i mit liv. Kreative projekter, gode opskrifter jeg må’ dele, udfordringer i hverdagen og forslag til problem løsninger, have projekter, renoverings projekter som tenderer til total entreprise (gudskelov for at man har en mand der er håndværker)! “Mit svenske eventyr”, alt hvad hverdagen bringer og “Nøglen til det simple liv”…

Jeg håber I vil nyde at læse mine indlæg, lige så meget som jeg vil nyde at lave dem.