Keep on dreaming…

Aston martin

Det er sundt at drømme…Det har jeg i hvert fald hørt.

Jeg var en gang på et mindfullness kursus, hvor ham der underviste anbefalede at købe en lottokupon og så bare drømme, at man havde vundet 10 millioner og hvad man ville bruge dem til.

Hmmm…hvad ville jeg bruge dem til…?

Æggestol

Aston Martin

Lækker grill fest

Strandhytte på Bali

Hvad ville du bruge 10 millioner til?

Mine drømme…?

For tiden har jeg rigtig mange drømme og ønsker og pligter, der flyder lidt sammen, da vi lige er flyttet og står overfor et stort renoverings projekt. Så har jeg også startet denne blog, hvilket betyder jeg hele tiden drømme hvert lille renoveringsprojekt ind i et blog opslag… En helt stor drøm, som stammer helt tilbage fra mine teenage år, er at skrive en bog. Hvilket jo slet ikke er usansynligt, når man har sin egen blog… Sagde jeg fuldtidsjob, hjemmeside (loveurlife) mand der er selvstændig (Toysstore og elstore) og 3 børn?! Så en gang i mellem så drømmer jeg mig væk til mit eget lille “Secret Escape”…! Læs her

Jeg tror det er sundt at drømme bare en kort stund, også selv om det er helt fiktive og urealistiske drømme. Nogen drømme er måske ikke så fiktive endda, men bare uoverskuelige. Jeg synes tit jeg møder fordomme om, “nej, har I gjort det?” og “Var det ikke svært?”, “Kan man det?” I mange tilfælde har det været indlysende for mig, at vi gjorde sådan. Men fordommen kan måske være med til at stoppe dig! Men lad dig ikke stoppe. Fordommene siger mere om dem der kommer med dem, end om dig! Langt hen ad vejen skyldes det uvidenhed, eller manglende evne/vilje til gøre noget ud af boksen. Men hvis det virkelig er en drøm, så kan alt lade sig gøre. Jeg siger ikke det bliver nemt, men man kan hvad man vil. Det er så meget federe at ha’ succes med det de andre sagde man ikke kunne. 

Keep on dreaming…

Du kan hvad du vil, hvis du bare vil det nok.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *