Hr. Regnorms lortedag…

Min søn i vuggestuen
Min søn i vuggestuen

 

 

Hr. Regnorms lortedag, lyder næsten som titlen på en børnebog. Men det er titlen på en dag, der skulle fordøjes lidt før Hr. Regnorm kunne grine lige så meget af den som mig.

Hr. Regnorm er mit lidt humoristiske øgenavn til min mand. Til tider kan han ha’ rigtig svært ved at sige nej til ungerne og ind i mellem, er det nærmest good cop bad cop i vores roller som forældre. Deraf navnet regnorm, da en regnorm ikke har nogen rygrad…

Vi skruer lige tiden 12 år tilbage. Min søn er 16 måneder gammel og jeg skal for aller første gang overlade ham en HEL nat alene med sin far. Jeg skal på 1 1/2 dags kursus med overnatning. Det var meget grænseoverskridende selv om jeg selvfølgelig vidste at de hyggede sig helt vildt. Det var jo også første gang jeg var alene så længe i 16 måneder! Så der vi jo også den der følelse af YES Frihed! Det var rigtig fint sted, fedt kursus og lækker lækker mad. 

På vejen hjem i toget ringer min mand, meget bedende. ” hvornår kommer du hjem?” Nååå, hvor er han sød, når jeg lige at tænke, før han begynder at fortælle om deres dag…..

Hvad tror du han fortæller?

En ting er sikkert! Du gætter det aldrig, men det er sjovt…

 

Kronisk forstoppelse

Min søn led rigtig meget af forstoppelse da han var lille. Faktisk allerede fra han blev født havde han kun afføring en gang hver 14. dag. Rigtig længe blev vi holdt hen af, “når han starter med ar kravle holder det op”. Han lærte aldrig at kravle før han kunne gå, 14 måneder gammel. Først da han kunne gå og det stadig kun var hver 14. dag, blev der gjort noget ved forstoppelsen.

Men der var det jo blevet nærmest kronisk og gjorde meget ondt, når de 14. dage var gået. Det der kom ud af den lille dreng, var større end mit og meget hårdt. (AV AV AV).

Vi havde selv via vores netværk fundet frem til en børnelæge der var specialist i den slags. Og det er så her historien starter…

Den dag jeg tager på kursus er tæt på 3 uger siden min søn startede på en heftig kur af Movicol. Der skal så meget gang i maven at det ikke er hårdt.

Den dag jeg tager på kursus er det også over 3 uger siden min søn har haft afføring… Der af lortedag. Måske er du begyndt at få en ide’ om hvad der sker…

Min mand har valgt at tage en fridag, med min søn, så de rigtig kan hygge. Da min man ringer er klokken ikke mere end omkring 12 og han er næsten græde færdig.

 

Lortedagen!

Min søn er selvfølgelig begyndt at have afføring. Da det er pænt lang tiden sidst og han har fået rigtig meget afføringsmiddel, er det ikke småting der kommer ud. Han får hurtigt fyldt en ble med top på. Så han bliver klædt af og vasket. Mens min mand ordner tøjet, er min søn sat foran fjernsynet med et håndklæde og legetøj, så han er underholdt imens… (bemærk INGEN ble)

Da min mand er færdig med tøjet, synes han der er meget stille i stuen. Han kommer ind i stuen og synet der møder ham er en lille dreng indsmurt i lort. De eneste sted han ikke var smurt ind var øjne og mund.

Ud og vaskes igen. Denne gang er det dog en grundig spuler….

Det er så her han ringer til mig… Selv om jeg godt kunne høre han var helt færdig, var det altså MEGET svært ikke at grine i telefonen. Som i MEGET svært.

Da jeg kommer hjem, står min mand og skolder Legoklodser og min søn sidder stadig uden ble… Begrundelsen er “Der kan jo umuligt være mere lort i den knægt”. Drengen fik ble på og jov jov, der kunne sagtens være en del mere…

Det der skulle ha’ været en rigtig hyggelig far/søn dag blev i stedet en værre lortedag. Denne dag er nu gået over i historien, som Hr. Regnorms lortedag.

Dette avisudklip hængte fra den dag over vores puslebord, til evigt minde 😂

Hr. Regnorms lortedag

 

Håber du kunne lide at læse med og ikke fik ødelagt frokosten eller kaffen galt i halsen.

Glæd dig til næste uges indlæg som er månedens boganmeldelse. ❤

Hvis du vil læse mere kan du læse om Hvornår man sætter hvidløg her (det er nu) eller Hvordan man laver lavendelolie herHusk også at følge med på Facebook, hvor du automatisk får de nye indlæg.4 thoughts on “Hr. Regnorms lortedag…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *