Hvordan vælger du en god sovesofa?

Annonce

Verdens bedste sovesofa
Verdens bedste sovesofa i min verden. ByMichalaT.DK

 

 

Jeg har fundet Verdens bedste sovesofa!

Det har jeg. Det synes vi i hvert fald. Den var ikke nem at finde og derfor deler jeg tit ud af mit fund, på forskellige bolig grupper på facebook. Der er tit mange der spørger til en god sovesofa. Så derfor er det jo en selvfølge at lave et indlæg om det.

 

Hvad skal du tage højde for?

Det kan være rigtig svært at vælge en rigtig god sovesofa. Det kan også være du har en del krav du gerne vil have overholdt. De fleste sovesofaer er ret dyre og derfor vil man jo gerne have at den holder længe.

 

Hvilke krav har du til din sovesofa?

 • Hvad må den koste?
 • Hvilken kvalitet skal sovesofaen være?
 • Hvor stor skal den være? (liggemål/siddemål)
 • Skal den være let at slå sammen?
 • Hvilket materiale skal betrækket være?
 • Hvordan skal madrassen være?
 • Skal der være magasin til sengetøj?

 

Hvordan har jeg valgt sovesofa?

Vi stod og skulle flytte på MEGET lidt plads midlertidigt (1 år). Vores seng skulle også fungere som sofa. Samtidig skulle vi regne med at dele plads med op til 2 børn om natten.

 

Vores krav var…

 • Liggemålet skulle være så stort som muligt.
 • Madrassen skulle være i 1′ stykke, så vi ikke skulle ligge i en revne hele natten.
 • Madrassen skulle være god. (min mand får ondt i ryggen, hvis madrassen er for blød).
 • Det måtte godt være en god pris, men hellere god kvalitet, så vi kunne bruge den som gæsteseng/teenager seng i mange år frem.

 

 

Glemte jeg at sige at det ikke er nemt at finde…

Det er slet ikke nemt at finde. Nogen af vores venner har sovet i sovesofa i mange år, for at deres børn kunne få hvert deres værelse. De sagde GLEM ALT OM AT FINDE EN SOVESOFA DER ER GOD AT LIGGE I!

Mange sovesofaer, er ikke ret pæne. Hvis de er pæne er de ikke gode at ligge i. Mange er med skum madrasser, som dem man giver til små børn, og der kommer hurtigt permanenet aftryk efter hvor man har ligget på madrassen. Næsten alle sovesofaer har madrasser der skal samles og der mindst 1 revne…. Fælles for alle sovesofaer af bare en lille smule kvalitet, er at de er piv dyre. Men google var min ven…

 

Verdens bedste sovesofa – i min Verden.

Vores sovesofa er fra INNOVATION. Den er dansk design og dermed rigtig god kvalitet. Liggemål fåes i op til 140 x 200 cm, med madras i 1′ stykke. (YES! Ingen ligger i revenen). I 2019 kollektionen er der 34 valgmuligheder af stof til betræk. INNOVATION har rigtig mange sovesofa modeller, der er vildt flotte. Der findes i dag mange futon modeller med madras i et stykke. Her kan du se nogen af modellerne Fraction, Colpus og Aslak.  Madrassen fåes i 8 forskellige ligge comforter. Som tilvalg kan man vælge forskellige topmadrasser/rullemadrasser. Så selv om du har fundet den rigtige, er der stadig mange valg at tage…

 

Her er vores valg

Vores valg faldt på INNOVATION Colpus, 140x 200 cm, som er det største liggemål du kan få, hvis madrassen skal være i 1′ stykke. Madrassen er den hårdeste med fjedre, men en lidt tyk rullemadras for at skåne betrækket. Stoffet er en flot støvet blå i slidstærkt stof. Vi er SÅ glade for den. Den gang fandtes de hos INNOVATION og hos ILVA. I dag kan jeg se at de fåes mange steder. Vi var så heldige at ILVA havde tilbud, da vi var og kigge på dem. Derfor endte vi med at købe der. Derudover havde vi mulighed for selv kunne hente sovesofaen og spare fragten.

 

Hvorfor er den så god?

Den er super god at sove i. Du kan få madrassen til at dine behov. Den er nem at slå op og ned. Den er flot at se på. Den har opbevaring til sengetøj. Den er ikke super billig, men alle pengene værd. Allerede når du åbner pakken, kan du mærke at kvaliteten er eksepsionelt god.

Vi sover lige nu på 2 boksmadrasser der er 80×20 cm, der er skubbet sammen. Dvs. vi altid sover i en revne. Vi er ved at spare op til en rigtig god seng, derfor har vi ikke gjort så meget ud af vores seng lige nu. Det betyder også at vi på skift, sniger os ned i gæsteværelset og sover på sovesofaen. Det kan være hvis der er for mange børn i soveværelset, der er for varmt, manden snorker eller han har ondt i ryggen.

 

Verdens bedste Sovesofa fra INNOVATION anbefaling ByMichalaT.DK
Verdens bedste Sovesofa fra INNOVATION anbefaling ByMichalaT.DK

 

Hvorfor sover vi så ikke på sovesofaen nu?

Vi har faktisk kraftigt overvejet om vi skulle have en sovesofa mere til vores permanente seng og måske en til teenagerne. Den eneste grund til at vi ikke køber en til os selv er at 140 cm i bredden er lige lovligt lidt til vores ønske seng. Hvis den fandtes i 180 bred, så havde vi gjort det. Derimod er helt sikkert at teenageren skal have en fra INNOVATION, når sengen skal skiftes ud.

 

Jeg håber du kunne bruge mine fif, hvis du kender en der leder efter en god sovesofa, så må du hjertens gerne dele mit blogindlæg.

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du læse om Robotplæneklipper her eller hvordan du kommer af med bananfluer her.

Hvis du liker bloggen på facebook, så får du altid de nyeste blogindlæg hver fredag. Du kan også følge ByMichalaT.DKInstagram eller Bloglovin. Lige meget hvilket medie du finder mig på, så Elsker jeg at få kommentarer.

 

Lige nu brygger jeg på 2 lidt større indlæg, et om vores store Renoverings projekt og et om “Simple life”. Du må vente i spænding, jeg har så meget på hjertet i de 2 emner, så de tager tid at lave…

 

Hav en dejlig fredag og en SKØN weekend ❤

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *