Når drømme bliver til virkelighed

Når drømme bliver til virkelighed

Kender du det. Du har drømt om noget næsten så længe du kan huske. Men du havde aldrig troet det ville blive til virkelighed. 

Fordi det var et vildt ønske. 

Sådan et ønske man kun drømmer om.

Sådan en gave fik jeg af min mand til min fødselsdag ❤️

Det var ikke en gang fordi det var rund fødselsdag. Men vi har haft nogen år med en del udfordringer. Nu er vi så tæt på mål og godt ude på den anden side.

Det synes min mand skulle belønnes med sådan en fantastisk vild gave. ❤️

Gaven var en bestillingsvare og har været 1/2 år under vejs. Og i går kom den endelig.

Drømmegave.

Har du nogensinde fået eller givet dig selv sådan en “drømmegave”? Så kender du måske også følelsen af at alt er muligt. Der findes ingen grænser hvad man kan. Alt er muligt. Det er kun fantasien der sætter grænser. The sky is the limit.

Så udover jeg selvfølgelig blev rigtig glad for gaven. Både til min fødselsdag og da den kom i går. Så er den meget mere end en gave. Den er et symbol på drømme, håb og en fantastisk fremtid uden grænser for det mulige.

Har du også sådanne ønsker?

Har du så nogensinde oplevet at de er blevet til virkelighed?

For mig var det i hvert fald en vild oplevelse ❤️

Jeg har mange drømme. Hvis du vil læse mere så læs her om mit Secret Escape…

Det er sundt at drømme…

Jeg tror det er sundt at drømme. De rigtig store af drømme, dem der følger dig altid, det er dem du skal går efter. Det er der du finder den største glæde eller passion. Som min gave gjorde. På den måde er det også lettere at glædes ved de små ting i livet.

Hav en rigtig dejlig weekend og en fantastisk ferie, hvis du er en af de heldige.2 thoughts on “Når drømme bliver til virkelighed”

  • Jeg fik en overlock symaskine i 30 års fødselsdagsgave af min mand. Jeg havde ønsket mig en I 15 år, men den havde altid været lidt for dyr, og det eneste tidspunkt jeg faktisk havde råd til at købe en, der gik min almindelige symaskine I stykker, så det var den der blev prioriteret. 2 år efter forelskede jeg mig I en coverstitch symaskine, sådan en koster fra 4000 kr og opefter. Jeg håbede sådan den ville komme på Black Friday tilbud, men det gjorde den ikke og jeg havde ikke råd. 3 uger efter, til vores årsdag, stod der en KÆMPE pakke til mig på spisebordet, med præcis den coverstitch jeg havde ønsket mig. Fordi jeg havde haft et hårdt år.
    Jeg er glad for at du fik din drømmegave! 🙂

    • En overlocker er også på min hemmelige ønskeseddel (den jeg kun selv kender til). Jeg tror på at hvis man ønsker sig noget nok, så skal det nok lykkedes for en en dag.
      Det er bare ikke altid på den måde man havde forestillet sig det skulle lykkedes. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *