Sådan kommer du af med bananfluer.

Hvordan kommer man af med bananfluer?

-er du også træt af de små kryb?

Jeg har rigtig mange af dem, når det er varmt. Det er specielt hvis du har frugt stående, en øl eller rødvin er også slemt. 

Jeg blev så træt af dem. Heldigvis er der mange måder at komme af med dem på. Men der er også mange der ikke rigtig virker. Og lige meget hvad du gør, så slipper du ikke helt for dem. I hvert fald ikke hvis du har frugt i dit køkken.

Jeg har lavet lidt forsøg med forskellige metoder at komme af med dem på. Her er lidt af dem der virkede.

Jeg har haft rødvin i en skål, med film over og en masse små huller i filmen.

Jeg har haft en skål med saft og lidt opvaskemiddel i. Opvaskemidlet skulle gøre så de ikke kan komme op af væsken.

Jeg har sprayet, hvilket jeg er meget modstander af, men jeg var meget træt af dem! Jeg har prøvet øl i en skål med opvaskemiddel. Hvilket faktisk virkede meget godt.

Af de bedste metoder vil jeg vælge øl/ rødvin i en skål med opvaskemiddel. Hvis du skifter det i skålen en gang om dagen fanger du dem der ret hurtigt. Hvis man kommer opvaskemiddel i bryder det overfladespændingen. Det skulle gøre at de ikke kan komme op igen.

Måske var mine fluer bare enormt kloge. Den skål uden film, der sad de bare på kanten og indåndede dampe…. Hvis du sætter film over med små huller, kan de hverken indånde eller komme op.

Øl, opvaskemiddel og film på en skål, det er vejen frem hvis du vil dem hurtigt til livs. Husk et skift ca. hver anden dag.

Rigtig god fornøjelse! 8 thoughts on “Sådan kommer du af med bananfluer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *