Mit svenske eventyr…

Vores svenske gæstehus og det dejlige æbletræ

For 11 år siden boede min mand og jeg, med vores lille søn i en dejlig lejlighed på Christianshavn. Men vi gik og drømte om hus og have, hvor vi kunne nyde de sene sommeraftener i en dejlig have og se vores søn lege i grønne omgivelse lige udenfor vores vindue. Men huspriserne i Danmark og specielt i Københavns området var svimlende høje. Det at være selvstændig, som min mand, kan være en økonomi på en rutsjebane. Du ved aldrig hvordan det går fra år til år og fra måned til måned. Derfor turde vi ikke sætte os for dyrt. Vi ville gerne have råd til at have det sjovt også. Have råd til at rejse m.m.. Vi skulle helst finde noget, hvor vi kunne sidde for min løn, hvis det gik dårligt! Altså en laborantløn!

Jeg savner stadig vores Rörstrand spis.

Begrænsningerne var sat. Vi kiggede på hus bogstavelig talt syd for Køge. Vi følte alt hvad vi kiggede var meget langt væk. Alle huse vi fandt i det prisleje vi ville give var håndværker tilbud. Vi havde lavet en cirkel i den afstand fra København vi kunne overkomme at køre hver dag. Men hov, vi havde jo ikke kigget i Malmø, eller Sverige i det hele taget.
Den dag vi startede med at kigge i Sverige, stoppede vi nærmest med at kigge på hus i Danmark. Vi kom tættere på København, vi fik mere for pengene og vi skulle lave mindre på husene.
Juli 2007 startede vores svenske eventyr. Vi flyttede i en dejlig villa med dejlig have i Malmø.

Der kommer mere om Sverige, men 10 år kan ikke være i et opslag. 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *