En stille morgen…

 

By Michala T- Dejlig kaffe.

 

 

Jeg har sneget mig op.

Det er lørdag morgen. Klokken er kun 7.11.

Elsker de der stille morgener, hvor jeg kan nyde en kop kaffe og en god bog.

Det sker bare alt for sjældent.

 

 

Da jeg fik min mellemste sov hun rimelig godt om natten, men stod tidligt op. Når så hun havde været oppe et par timer, så skulle hun sove igen. Bare en times tid til 1 1/2. Fantastisk med en time i haven før alle andre er oppe, bare fuglene mig og min kaffe. Eller 1,5 time med havearbejde ro til at samle tankerne. Den time savner jeg nogen gange. Nu er hun 9 år, men er stadig morgenfrisk. Men kun hvis hun bliver vækket at noget. Derfor er jeg musse stille…

Laver kaffe, åh havde helt glemt at manden holdt spille aften i sin butik nedenunder i går og der står kaffekanden. Kaffe kanden som jeg skal bruge til at lave kaffen i. Nå så må jeg improvisere.
Det kunne være så hyggeligt med et sterinlys på bordet, men skal jeg over det knagende gulv i stuen og så vækker jeg den morgenfriske. Jeg tænder lyset i køkkenet og tager kaffen og iPaden, for at sætte mig ved bordet…. hva’ laver du mor? Min datter selvfølgelig. Jeg siger hun sagtens kan gå ind og sove lidt mere (selv om jeg godt ved det ikke er en fysisk mulighed for hende, når hun først vågnet, så er hun LYS VÅGEN).
Nu sidder vi begge musestille med hver hvor vores iPad og nyder stilheden. Jeg skriver det her indlæg og min datter ser Netflix. Jeg skulle egentlig skrive om tidlig overgangsalder, men det må blive en anden gang og et andet oplæg.
Nu vil jeg nyde stilheden og min kaffe sammen med mit lille friske A menneske.

Må I have en fantastisk Weekend…Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *