Det der ikke ødelægger dig…

Vores 2.sal fuldstændig blottet for alt.

En hverdag er fuld af opgave og udfordringer. Det kan være store eller små udfordringer og der er et utal af måder at løse dem på….

 

Det er lige præcis det der optager min opmærksomhed. Hvorfor? Hvorfor reagerer folk så forskelligt på udfordringer? Hvad er det der gør at en person ikke kan overskue de mindste ting, men anden kan overskue de vildeste ting? Hvad er det der gør forskellen? Hvorfor er det ofte de i forvejen stærkt udfordrede, der kan klare de svære/udfordrende ting i livet? Hvorfor?

 

Jeg ved det ikke. Måske er der ikke et entydigt svar på det. Men det er et emne jeg synes er vanvittigt spændende. Jeg har ofte stødt på situationer i forbindelse med trivsel og arbejdsmiljø i mit tidligere arbejde, hvor jeg har haft svært ved at forstå folks reaktioner. Så er det jo også svært at finde en løsning. Ofte helt små basale ting, som kan ses som store udfordringer.

Siden min far døde er det noget der har optaget mig en del. Jeg reagerede ikke lige som omverdenen havde forventet. Måske heller ikke selv som jeg havde forventet. Nogen mennesker rejser sig som de ikke blev ramt af manden med den store hammer og andre kan næsten ikke komme over jakken, der ligger på gulvet i gangen. Men hvorfor? Hvad er det der gør at vi er så forskellige?

Vores nye køkken, vi har kun behold den gamle bænk.

 

Stuen fyldt med bygge materialer…

 

Gangen også fyldt med byggematerialer…

Billederne er i øvrigt fra totalrenoveringen af vores hus. Jeg ville finde egne, men uoverskuelige billeder… Jeg kunne næsten ikke selv holde ud at finde dem frem. Men da vi stod i det kunne vi se målet. Det tror jeg er ret vigtigt. Eller i hvert fald kunne se del målene. 

Gangen efter renoveringen 🙂

 

Der kommer mere fra renoveringen. MEGET mere, men det bliver et meget langt oplæg… 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *