Secret Escape…

En dejlig tid på Koh Samui, Thailand

 

Solen gryer hen over horisonten. Fuglene kvidrer og der er en let brise. Jeg er lige vågnet efter en dejlig nats søvn og slår dørene op til en storslået natur, med udsigt ud over det caribiske hav. Jeg tager min sharong, min mangoshake og min kaffe med ud på terassen. Der sidder jeg og nyder de beroligende lyde, lyden af stilhed og indre ro. Jeg behøver ikke tænke på hvor lang tid jeg får lov at sidde helt alene, for der er ikke nogen, der er bare mig. Jeg kan bare sidde og nyde.

 

Jeg er taget til Bali, bare en weekend og bare mig… Jeg skal ingenting lave bare være. Bare samle tankerne og sørge for at blive veludhvilet. Måske bare skrive ned hvad der kommer til mig…. hver aften bliver der kørt lækker lækker mad til mig fra den lokale restaurant. Det bliver serveret på et lille bord på stranden, hvor jeg kan nyde sandet mellem tæerne og bølgernes susen….bare mig…

Michala Michala Michala…?! Så er jeg ikke alene! Hvem kan det mon være der kender mit navn herude? Jeg kan ikke længere høre bølgerne bruse eller fuglene kvidre… MICHALA! Michala, hjælp mig lige Maya har kastet op i sin seng..!

B A C K  T O  R E A L I T Y…..!

 

Nogen gange skal man give sig plads til at drømme. Men de virkelig stærke drømme er til for at blive til virkelighed… <31 thought on “Secret Escape…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *