Åh, hvor jeg glæder mig!

…til mit nye orangerie skal hentes. Vi har købt det af en nabo, som ikke fik det brugt. Det er så fint! Minder om dette.

Jeg håber ikke mine forventninger kommer til at overgå virkeligheden… men jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.
Vi forspirer i vindueskarmen og mit 10årige betonbords projekt skriger på at komme derind.

Det skal først hentes efter d. 6. Maj, hvor min mand åbner sin nye legetøjsbutik i Kongsted. Der skal også laves fundament til det inden det bliver hentet, så alt er klart når det kommer. Fordi vi vil ha’ sten på “gårdspladsen” (parkeringspladsen, som ikke er særlig hyggelig) skal der være højere fundament end orangeriet er født med. Det er min mand heldigvis god til at lave og han glæder sig Næsten lige så meget som mig, til det kommer i brug.


Vi var jo for nylig i Paris, hvor jeg fik en masse ny inspiration og en masse amour. Så mit hovede er ved at flyde over af ideer og Pinterest er overophedet!
Sådan her ser det ud nu, hvor det skal stå… det kan jo kun blive pænere!

 1 thought on “Åh, hvor jeg glæder mig!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *