Velkommen til min blog.

Jeg helt ny i blogger Verden. Jeg har læst mange blogindlæg og er dybt imponeret over hvor dygtige og kreative folk er. Samtidig er jeg fuld af iver over skulle i gang selv. Jeg har rigtig mange ting jeg gerne vil lave og skrive om. 

Hvis du skulle bevæge dig herind, så bær over med mig, jeg har meget at lære.

By Michala T er mit frirum til at gøre alt det jeg elsker og sætte ord på. Måske også en form for opfordring til mig selv, om at værdsætte det jeg har, og huske at leve i nuet og holde af hverdagen. Jeg har selv måtte arbejde en del for at holde af hverdagen igen.

Jeg har en mand og 3 børn. Jeg skal hilse og sige, der er drøn på. Det er så let at glemme at nyde hverdagen.

Mit håb og ønske med denne blog, er at den forhåbentlig kan hjælpe mig med at huske at gøre sjove ting og hvad der er vigtigt her i livet.

På MichalaT’s blog vil du kunne læse om alt jeg sætter pris på i mit liv. Kreative projekter, gode opskrifter jeg må’ dele, udfordringer i hverdagen og forslag til problem løsninger, have projekter, renoverings projekter som tenderer til total entreprise (gudskelov for at man har en mand der er håndværker)! Og alt hvad hverdagen bringer…

Jeg håber I vil nyde at læse mine indlæg, lige så meget som jeg vil nyde at lave dem.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *