Michala Tved – Forfatteren

Lige siden jeg var teenager har jeg drømt om at skrive en bog. Jeg har altid skrevet og elsker det. Indtil nu har det kun været for mig selv og mine nærmeste. Ret hurtigt kom der uddannelse og familie i vejen for fordybelse i hobby ting. Derfor har jeg i alt for lang tid har jeg været væk fra de tekster jeg skriver fordi jeg elsker det og ikke kan lade være med. Det kan jeg ikke anbefale nogen. (du SKAL lytte til din indre stemme, det vil dig det godt).

 

Det betyder jo ikke at jeg ikke har skrevet, for jeg kan jo ikke lade være…. Det har bare været praktiske tekster eller at hjælpe andre med deres tekster. Hvilket jo også er noget jeg elsker, at hjælpe andre.

 

Jeg har ladet mig fortælle, at man er ikke forfatter fordi man har skrevet en udgivet bog. Man er forfatter fordi man skriver på en bog. Jeg har også ladet mig fortælle at det at kalde sig forfatter, gør at man selv tager opgaven mere seriøs, da den bliver opgraderet fra hobby til en titel. Derfor vil man kunne følge mine bog projekter her på forfattersiden. Da jeg skriver hvad der falder mig på sinde, vil nogen af projekterne måske være længere tid undervejs og nogen måske kun forblive et projekt. I min verden er det kun de rigtig gode ideer, der bliver til virkelighed. Så er det jo et held at jeg kun får gode ideer….

 

Jeg vil byde dig velkommen på min skriverejse og min vej til forfatterskabet. Jeg invitere dig med på rejsen, så du kan heppe på de gode ideer og forhåbentlig få lyst til at læse mere. Kryds fingre for mine bogprojekter i fremtiden og god læselyst 📖

 1 thought on “Michala Tved – Forfatteren”

  • Jeg glæder mig til at følge med i din rejse – jeg har selv haft samme drøm i en årerække. Og du har ret, jeg må snart få prioriteret noget tid til det. Kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *